Calorieën berekenen

Bereken je benodigde calorieën

Welkom op de calorieënberekeningspagina van VM Fit. Als je je ooit hebt afgevraagd “Hoeveel calorieën zou ik eigenlijk moeten eten?”, dan ben je hier bij ons op de juiste plek.

Waarom calorieën tellen?

Calorieën vormen de energiebron van ons lichaam. Net zoals een auto brandstof nodig heeft om te rijden, hebben wij calorieën nodig om te functioneren. Maar, net als die auto, is de hoeveelheid brandstof die we nodig hebben afhankelijk van diverse factoren – zoals hoe actief we zijn, onze leeftijd, ons geslacht en meer.

Hoe werkt onze calorieëncalculator?

Vienne Marly heeft met veel zorg en deskundigheid een tool ontwikkeld waarmee je eenvoudig en nauwkeurig je dagelijkse caloriebehoefte kunt berekenen. Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en aangepast aan de unieke eigenschappen van ieder individu.

Persoonlijke begeleiding voor een uitgebalanceerd dieet

Het tellen van calorieën is slechts een deel van het verhaal. Wat je eet, is net zo belangrijk als hoeveel je eet. Daarom gaat Vienne Marly verder dan enkel het berekenen. Ontdek persoonlijke voedingsadviezen, tips en tricks om je dagelijkse calorie-inname in balans te brengen met jouw persoonlijke behoeften en doelen.

Jouw gezondheid, onze missie

Bij Vienne Marly geloven we dat iedereen het verdient om zich gezond en energiek te voelen. Daarom hebben we deze tool ontwikkeld – om jou te helpen begrijpen en beheersen wat je eet, en om een gezonder en gelukkiger leven te leiden.