FAQ

Ontdek de veelgestelde vragen

Ik ben op dit moment zwanger, is het voor mij ook mogelijk om een coaching traject te volgen?
Dit is zeker mogelijk! We zullen jou zo goed mogelijk begeleiden gedurende de zwangerschap en de voeding en trainingen afstemmen hierop. Dit om zowel jou als de kleine zo fit en gezond mogelijk te houden!
Wat als ik iets niet lust van wat er in het voedingsschema staat?
Voordat de coach aan je voedingsschema begint, ontvang je van ons een persoonlijk intakeformulier, waarin je al je voorkeuren kunt aangeven. Dieetwensen, eventuele allergieën en welke voedingsmiddelen je graag wel en niet terugziet in het schema. Op die manier weten we zeker dat je alles zult lusten!
Waarmee kan ik betalen bij het afrekenproces?
Op de website kan je betalen met de volgende betaalmethodes: iDEAL
Is de coaching te combineren met onregelmatige diensten en/of en gezin?
Absoluut! De coach zorgt ervoor, op basis van de ingevulde voorkeuren op het intakeformulier, dat de schema’s volledig aangepast worden op jouw levensstijl!
Voor welke doelen is de coaching bedoelt?
De coaching is voor iedereen die een extra stok achter de deur wilt bij het binnen hun huidige levensstijl. Dit kunnen doelen zijn als: afvallen, spiermassa opbouwen, droogtrainen, een beter slaapritme, inspiratie voor voeding bij allergieën, verbetering van de algemene gezondheid, toewerken naar een wedstrijd en meer!
Kan ik als vegetariër of veganist ook gecoacht worden?
Ja! Ook hier houden wij rekening mee. Je kunt aangeven of je eventuele dieetwensen hebt, zoals een vegetarisch of veganistisch dieet, maar ook bij bijvoorbeeld een gluten of lactosevrij dieet. Wij zijn er voor jou en het behalen van jouw persoonlijke doelen!
Kan ik de coaching beginnen wanneer ik wil? Of zitten hier startdata aan vast?
Je kunt in het intakeformulier aangeven wanneer je wilt beginnen, wanneer dit voor jou het beste uitkomt!
Ik heb een opmerking of vraag, waar kan ik terecht?
Je kunt altijd bij ons terecht! Stuur gerust de vraag en/of opmerking naar: info@viennemarly.com
Ik train liever thuis dan in een gym, is dit mogelijk?
Je kunt trainen waar en wanneer je wilt! Of dit nu 3 of 5 keer, thuis en/of in de gym is, we houden rekening met jou en je persoonlijke voorkeuren! Je kunt dit aangeven in het intake formulier, zodat wij er met het maken van het persoonlijke trainingsschema volledig rekening mee kunnen houden.
Als ik mijn coaching traject wil verlengen, is dit dan mogelijk?
Het is altijd mogelijk om de coaching te verlengen, we pakken dan meteen door zodat er geen pauze in de coaching periodes zit! Je kunt dit aangeven bij je persoonlijke coach en/of door een mailtje te sturen naar: info@viennemarly.com
Ik ben op dit moment zwanger, is het voor mij ook mogelijk om een coaching traject te volgen?
Dit is zeker mogelijk! We zullen jou zo goed mogelijk begeleiden gedurende de zwangerschap en de voeding en trainingen afstemmen hierop. Dit om zowel jou als de kleine zo fit en gezond mogelijk te houden!